Winkelcentrum De Amsterdamse Poort is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Per auto

Vanaf de A2 neemt u afslag 1 (richting Ouderkerk aan de Amstel). Vervolgens rijdt u onder de Johan Cruijf Arena door tot u niet meer verder kunt op de Dolingsdreef, waar u naar rechts gaat. U rijdt dan tegen het winkelcentrum aan.

Vanaf de A9

Vanaf de A9 neemt u afrit 2 (Amsterdam Bijlmermeer) en rij de Gooiseweg / S112 op. Neem afslag Bijlmerdreef en volg de Bijlmerdreef (naar links onder aan de afrit)in westelijke richting. U komt dan vanzelf bij ons winkelcentrum.

Vanaf de A10

Neem vanaf de A10 afrit 12. U komt dan op de Gooiseweg / S112 die u in zuidelijke richting volgt tot de afslag Bijlmerdreef. Sla daar onderaan de afslag af naar links en volg de Bijlmerdreef totdat u bij ons winkelcentrum komt.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren in één van de parkeergarages die in het winkelgebied liggen. De parkeergarages P21, P22, P23 en P24 zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de aanrijroutes. Ons parkeerverwijssysteem geeft aan in welke garages parkeerruimte is.

Per Openbaar Vervoer

Winkelcentrum De Amsterdamse Poort ligt tegen treinstation Bijlmer ArenA aan. U kunt dit station bereiken met de trein (spoor tussen Utrecht en Amsterdam), metro en bus. Vanaf het station is het nog geen 2 minuten lopen naar het winkelcentrum.