Ontwerp & win!

  • Nieuws

In verband met COVID-19, zijn in de Amsterdamse Poort een aantal maatregelen genomen om de veiligheid van de bezoekers zo goed mogelijk na te kunnen streven. Zo liggen er o.a. stippen en pijlen in het winkelgebied, om op veilige afstand wachtrijen voor winkels te creëren.

Deze stippen hebben momenteel nog niet de uitstraling die we graag willen bereiken en kunnen wel een leuk ontwerp gebruiken, waardoor het wachten ook nog aangenamer wordt. Heb jij een idee hoe we de stippen in kunnen richten? Stuur een schets van je ontwerp idee in en wie weet wordt jouw idee uitgekozen en verdien jij €500,-! Er worden vijf ontwerpen gekozen, die worden geproduceerd en in de Poort op ongeveer 25 stippen plaatsen. Heb je meer dan één goed idee? Dat kan! Als ontwerper kan je meer dan één inzending doen en meerdere winnende ontwerpen maken.

Uitgewerkte ontwerp ideeën stuur je per mail, in een pdf bestand naar info@amsterdamsepoort.nl. Vermeld bij de inzending je naam, leeftijd, woonplaats/stadsdeel en je Instagram handle. Leg ook (in maximaal 150 woorden) uit wat de inspiratie voor je ontwerp is en wat je met dit ontwerp wil uitdagen.
De uiteindelijke winnende ontwerpen moeten aan de volgende specificaties voldoen:

  • Opmaakprogramma: Het bestand maak je op in Illustrator of Photoshop.
  • Bestandstype: Je levert het als pdf aan, met de illustrator eigenschappen behouden.
  • Grootte: De stippen hebben ø30cm. Het bestand is 1:1 opgemaakt met minimaal 100 dpi of 1:10 voor een dpi van 1000.
  • Lettertypes/fonts: Je levert je bestand in lettercontouren (create outlines) aan.
  • Kleur: PMS kleuren (Pantone covered). Vermeld de kleurcodes bij het aanleveren van je bestanden.
  • Afloop/bleed: 1 cm.

Veel succes!