Foto De Boer

#Detailhandel overig

Winkelomschrijving

Foto De Boer is sinds jaar en dag een gerenomeerde fotozaak. Met een filaal in de Randstad.

Canvasdoeken

Uw mooiste herrinneringen of uw beste foto’s verdienen een prominente plek in uw interrieur
Wij printen uw canvas op topkwaliteit linnen en spannen deze met de hand op. Optimale kleuren en de allerbeste zwart-wit kwaliteit.

Lijstenmakerij

U kunt bij ons terecht voor al uw lijst en opplakwerk van uw foto’s, kunst, prenten, schilderijen en doeken. Wij bieden u deskundig advies, kwaliteit, persoonlijke service en een ruim assortiment monsterhoeken en passe-partouts, U maakt zeker de juiste keus. Tevens hebben wij een zeer ruim assortiment aan standaard lijsten van Modern tot klassiek. Doe eens inspiratie op in onze winkel de mogelijkheden zijn eindeloos.

Foto achter acryl

Maak van uw Foto’s in een hand omdraai fantastische kunstwerken met een fabelachtig driedimensionaal effect. Acrylglas verleent uw foto een hoge briljantie en een ongekende diepte werking. Wij printen de foto in de beste kwaliteit en met de hoogste kleurzuiverheid. U kunt kiezen uit 3mm acryl of 8mm acryl.

Een rvs rand van 5 cm rondom de foto vrij te houden dit geeft een zeer luxe effect.

Productfotografie

Product Fotografie zoals het hoort. Productfotografie is een vak. Er zijn maar weinig specialisten met de juiste kennis en apparatuur om dit succesvol uit te voeren. Bij Foto de Boer bent u aan het juiste adres.

Pasfoto’s

Foto de Boer als gecertificeerde pasfotospecialist maakt uiteraard perfecte officiëel goedgekeurde pasfoto’s

Deze pasfoto’s voldoen daarmee aan de strenge wettelijke eisen die hieraan gesteld worden. Hierdoor zijn de bij Foto de Boer gemaakte pasfoto’s gegarandeerd goed voor alle officiele doeleinden als Paspoort, rijbewijs, ID kaarten etc. Voor pasfoto’s kunt u bij ons elke dag terecht zonder afspraak.

Onze pasfoto’s voldoen aan alle moderne en strenge eisen die hieraan gesteld worden. Daar bovenop geven wij een goedkeuringsgarantie af. Mocht de pasfoto onverhoopt door een officiële instantie toch een keer niet worden geaccepteerd, dan wordt deze uiteraard discussieloos en geheel kosteloos overgemaakt.

Ook leveren we voor u mooiste foto’s met prachtige lijsten van:

  • Museum acrylaat met wit
  • Museum acrylaat zonder wit
  • Museum acrylaat met rvs achterplaat
  • Museum acrylaat Premium
  • Gehard diamant glas
  • Steigerhout
  • Parelmoer metaal
  • Roestvrij staal

Kom rustig even langs met u vraag, we staan u graag te woord.

Google Maps

Bijlmerplein 555 / Amsterdam

Openingstijden

ma t/m wo
09:00 - 18:00
do
09:00 - 20:00
vr
09:00 - 18:00
za
10:00 - 17:00
zo
Gesloten