HandMade-It

#Detailhandel overig

Winkelomschrijving

HandMade-It by TailorMaids
Rachida Mabrouki, eigenaresse van TailorMaids, opende 11 maart 2017 de deuren van haar Popupstore HandMade-It in de Amsterdamse poort.
De opening van de winkel werd mogelijk gemaakt door een succesvolle Crowdfund Campagne . Dankzij vele supporters kan deze nieuwe Conceptstore zich vestigen in het winkelcentrum.

Het concept
Creatieven kunnen bij HandMade-It een ruimte huren voor het verkopen van hun unieke en/of handgemaakte producten en kunstwerken. Ook de consument kan aan de slag. Er is een assortiment met ‘Doe het zelf’ (DIY) pakketten en een workshopsprogramma.

Naast de reguliere workshops is er ook de mogelijkheid voor besloten groepen. Wanneer je bijvoorbeeld iets te vieren hebt. Denk aan een creatief kinderpartijtje, babyshower of teambuilding met collega’s. Bij alle workshops is thee, koffie, water en/of limonade inbegrepen.

Bij HandMade-It kunje vrijblijvend inspiratie opdoen of met iemand afspreken onder het genot van een goede koffie. Je bent altijd welkom! HandMade-It staat open voor creatieve initiatieven en samenwerkingen, dus schroom niet te vragen naar de mogelijkheden.

Google Maps

Bijlmerplein 726 / Amsterdam

Openingstijden

ma
12:00 - 18:00
di & wo
09:30 - 18:00
do
09:30 - 21:00
vr
09:30 - 18:00
za
09:30 - 17:00
zo
Gesloten