IJscuypje

#Dagelijks

Winkelomschrijving

IJs zoals wij dat nog maken. Voor ons is dat ijs, waar we jou telkens mee kunnen verrassen en waar jij blij van wordt.

En dan kan het ijsmaken beginnen. Onze ijsmeester en tevens oprichter Edwin de Koeijer gaat met zijn team de keuken in en komt daar pas weer uit als hij dé nieuwe smaak heeft ontwikkeld. Hij schrijft het recept en daarmee maken al onze winkels het room- en yoghurtijs zoals het bedoeld is.

Het sorbetijs voor alle ijswinkels wordt in onze centrale keuken gemaakt. We willen het fruit zo vers mogelijk bereiden en dat kan in de centrale keuken, waar de ijsmeesters klaar staan om het fruit direct na binnenkomst te verwerken tot sorbetijs, wat voor 60% uit puur fruit bestaat, waar we puur Amsterdams leidingwater aan toevoegen en natuurlijk suiker.

Ons yoghurtijs wordt bereid van verse standyoghurt van de boerderij. Ons yoghurtijs is minder zoet en bevat minder vetten dan roomijs. Dat kun je dus eigenlijk elke dag wel eten met een bolletje sorbetijs erbij.

Het room- en yoghurtijs wordt in de ijswinkels zelf bereid. We hebben natuurlijk de populaire smaken als vanille, hazelnoot, chocola en pistache, die we natuurlijk wel zo lekker maken dat jij er een blokje voor om wilt fietsen. Maar écht IJscuypje zijn onze Hollandse specialiteiten; sorbetijs van vlierbessen en rabarber, roomijs met boerenjongens, appeltaart waar ook écht stukjes appeltaart in zitten en Hollandse koekjesijs, zoals bokkenpootjes en bitterkoekjes.

Google Maps

Bijlmerplein 89b / Amsterdam

Openingstijden

ma t/m zo
12:00 - 23:00
Elke zondag geopend