TK Maxx

#Mode en luxe

Winkelomschrijving

Dit is TK Maxx TK Maxx is een off-price winkel. Wij presenteren een gevarieerd en uniek aanbod van de mooiste merken en designerproducten van het seizoen. Van mode voor de hele familie tot accessoires, beautyproducten en home-artikelen – allemaal tot 60% goedkoper dan de adviesprijs. Onze inkopers zijn het hele jaar door op jacht naar artikelen met waarde; een combinatie van merk, mode, prijs en kwaliteit. Zo ontvangen wij meerdere keren per week nieuwe leveringen voordelige producten van grote namen, designer labels, topmerken en opkomende merken. Ons snel veranderende assortiment creëert een de unieke shopervaring: Schatzoeken! Dus kom regelmatig langs en ontdek de laatste unieke vondsten en designerschatten. Als je iets ziet dat leuk vindt, pak het en laat het niet meer los – want weg is weg!

Zo Shopte je nog nooit!

1. Maak je klaar om te shoppen. Begin met een “open mind”, want bij ons vind je soms precies wat je niet zocht. Pak een wagentje of mand en laat de schattenjacht beginnen!

2. Vind jouw juweeltjes. Shop als volgt op de afdeling mode: zoek eerst op afdeling (bijv. dames), dan op categorie (bijv. jurken) en als laatste op maat (bijv. 40). En ontdek schatten van grote merken voor een koopje

3. Niet zoveel tijd? Je hoeft niet ons gehele aanbod te shoppen. Ga dan naar een enkele afdeling bijv. tassen, home, beauty of schoenen.

4. Wat je ziet is wat we hebben. We slaan geen spullen op in een magazijn; alles wordt rechtstreeks vanuit de vrachtwagen naar de winkel gebracht. Dus weg is weg!

5. Laat zien dat je om het milieu en de locale samenleving geeft. Koop één van onze tassen van 100% gerecycled plastic of jute. Naast onze bijdragen aan het milieu gaat de winst van de verkoop van onze herbruikbare tassen naar lokale liefdadigheidsinstellingen.

6. Kom zo vaak mogelijk terug. Vergeet niet dat al onze winkels verschillende leveringen per week binnen krijgen, dus er zijn altijd nieuwe unieke items te ontdekken.

Google Maps

Bijlmerplein 355 / Amsterdam

Openingstijden

ma
12:00 - 18:00
di & wo
09:30 - 18:00
do
09:30 - 21:00
vr
09:30 - 09:30
za
09:30 - 17:00
Op koopzondag 09:30 - 18:00