ZO Christmas

  • Evenementen

Op 14 en 15 december vindt het Kerstevent van de Amsterdamse Poort plaats.. Op het Groot Bijlmerplein zorgen wij 2 dagen lang voor entertainment. Deze dagen staan er diverse kramen en houten huisjes van waaruit leuke artikelen verkocht worden. Ook kan er heerlijk eten gekocht worden en delen wij gratis hapjes uit waarin wij de verschillende ‘eet’ rituelen van andere landen delen met onze bezoekers.

Vanuit de basisscholen in de omgeving van het winkelcentrum komen er kinderen optreden. Ook komt Skitta op vrijdag een geweldig optreden geven. Er worden kerstshows weggegeven en op zaterdag komen er Gospelkoren optreden welke ook de mooiste Kerstmuziek komen laten horen. Op zaterdag komen er ook een aantal bekende gezichten van The Voice Of Holland optreden! Denk aan Abbygail Martina & Friend, David Dam en Muriel & Thalita Blijd. Bijlmer Got talent mag zaterdag ook niet ontbreken. Zij zorgen ook voor een leuke podium opvulling middels zang, dans en spoken words.  

Wij zetten tevens samen met Kleiklooster voor een prachtig altaar waar je een kaarsje kunt aansteken voor het goede doel. Hier kun je rustig herinneren, wensen, delen en ontmoeten. Een prachtig kerstgebaar! Als kers op de taart komt er ook een grote sneeuwhelling waar de kids (maar ook de ouders!) vanaf kunnen glijden.

Kom op 14 en 15 december naar ons winkelcentrum en ontdek alles wat de Bijlmer te bieden heeft!