ZO Christmas

  • Evenementen

Op 14 en 15 december vond het Kerstevent van de Amsterdamse Poort plaats. Op het Groot Bijlmerplein was er 2 dagen lang volop entertainment. DeEr stonden diverse kramen en houten huisjes van waaruit leuke artikelen verkocht werden. Ook kon er heerlijk eten gekocht worden en deelden wij gratis hapjes uit waarin wij de verschillende ‘eet’ rituelen van andere landen delen met onze bezoekers.

Vanuit de basisscholen in de omgeving van het winkelcentrum kwamen er kinderen optreden. Ook kwam Skitta op vrijdag een geweldig optreden geven. Er werden kerstshows weggegeven en op zaterdag kwamen er Gospelkoren optreden welke ook de mooiste Kerstmuziek komen lieten horen. Op zaterdag kwamen er ook een aantal bekende gezichten van The Voice Of Holland optreden! Denk aan Abbygail Martina & Friend, David Dam en Muriel & Thalita Blijd. Bijlmer Got talent mocht zaterdag ook niet ontbreken. Zij zorgden ook voor een leuke podium opvulling middels zang, dans en spoken words.  

Wij hebben tevens samen met Kleiklooster voor een prachtig altaar gezorgd deze dagen waar je een kaarsje kon aansteken voor het goede doel. Hier kon men rustig herinneren, wensen, delen en ontmoeten. Een prachtig kerstgebaar! Als kers op de taart was er ook een grote sneeuwhelling waar de kids (maar ook de ouders!) vanaf kunnen glijden.

Hieronder nog een leuk compilatiefilmpje van deze twee gezellige dagen in ons winkelcentrum!