ZO Lekker 7+8 september

  • Evenementen

Op 7 en 8 september vindt de 2e editie plaats van ZO Lekker in winkelcentrum Amsterdamse Poort. Dit wordt een spetterend foodfestival waar je de internationale keuken van verschillende landen kan komen proeven.

Behalve dat wij zorgen voor geweldige foodtrucks, zal er op vrijdag de hele dag muziek gedraaid worden door DJ Rundfunken! Dus… voetjes van de vloer! Ook wordt het festival op vrijdag afgesloten met een buitenbioscoop van Bijlmer Bios. Bijlmer Bios organiseert elk jaar een buitenbioscoop onder het metrostation van Kraaiennest en dit jaar komen ze dus ook in de Amsterdamse Poort! De buitenbioscoop zal om 21:00 uur van start gaan.

Op zaterdag 8 september wordt het een nóg groter feest. Om 13:00 uur gaat La Fiesta live optreden. La Fiesta is bekend om hun grote scala van muzieksoorten zoals reggae, bachata, merengue, soul en nog veel meer!

Als je uitgedanst bent op La Fiesta komt het volgende spektakel op het podium, namelijk muziekgroep Sabroso. Zij gaan vanaf 16:00 uur optreden. Vorig jaar stond Sabroso ook op het ZO Lekker food festival. Dit heeft ons feest helemaal compleet gemaakt en daarom komen zij graag terug om jullie de dansvloer op te trekken. DJ Rundfunken is ook op zaterdag aanwezig om ons tussen de optredens door ook te laten genieten van heerlijke muzikale klanken. Ons foodfestival duurt op zaterdag tot 20:00 uur.

 

Hieronder vind je het programma voor 7 en 8 september: