ZO Urban – 29 juni a.s.

  • Evenementen
  • Nieuws

Na twee geslaagde edities van het ZO Urban event in de Amsterdamse Poort, is ZO Urban weer terug. Dit jaar vindt het evenement plaats op 29 juni aanstaande van 12:00-17:00 uur door het gehele winkelgebied van de Amsterdamse Poort, met activiteiten op het gebied van sport, muziek, kunst en eten. ZO Urban staat in het teken van het ontdekken van de ‘urban lifestyle’. Daarom is er deze dag van alles te zien, te doen en te proeven.

Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar Capoeira shows en meedoen aan Capoeira workshops. Capoeira is een populaire Braziliaanse dans-vecht sport. Het combineert soeplesse, gevecht, acrobatiek en muziek. Deze bijzondere Braziliaanse martial art speel je met zijn tweeën in een kring (de roda). Durf jij de roda te betreden?

Of kijk je liever naar voetbal? Tijdens het jaarlijkse voetbaltoernooi op het Anton de Komplein spelen diverse jeugdteams uit Amsterdam tegen elkaar voor een beker. Dit jaar zijn er ook 2 Ajax teams aanwezig!

Daarnaast worden er workshops gegeven en kun je zelf coole moves leren in dans en freerunning. Een tof kunstwerk maak je tijdens een graffiti workshop. Ben je gek op muziek en nieuwsgierig naar nieuw talent? Kom kijken naar de talentenshow ‘Bijlmer got Talent’ op het Groot Bijlmerplein en/of maak om de hoek zelf bijzondere muziek op steigerbuizen. Aan het eind van de dag wordt de winnaar van Bijlmer got Talent 2019 bekend gemaakt.

Minimaal drie activiteiten ontdekt? Bij deelname aan drie activiteiten, ontvang je  op vertoon van je stickerkaart (verkrijgbaar bij de activiteiten) een gratis ijsje bij IJsuypje.

29 juni Amsterdamse Poort, be there!